Mo Deckers

Mo Deckers bouwt verder op meer dan 15 jaar professionele ervaring. Wij brengen mensen en gedroomde resultaten dichter bij mekaar. Dit via coaching, workshops en projectbegeleiding. Zo neemt de spierkracht van de samenwerking toe en hoeft een streefdoel geen torenhoge hindernis meer te zijn.

Wil u als bedrijf groeien dan mag het menselijk aspect niet achterblijven. Rekening houdend met het tempo en de eigenheid van de groep stuurt Mo Deckers u naar het gewenste resultaat. Via coaching, workshops en projectbegeleiding brengen we mensen en resultaten dichter bij mekaar zodat de spierkracht van de organisatie toeneemt en een streefdoel geen torenhoge hindernis meer hoeft te zijn.

Er kan gekozen worden uit een waaier van mogelijkheden zodat we een op het lijf van het bedrijf en de medewerkers geschreven aanpak kunnen voorstellen. Dit zonder in zweverige cliché’s te vervallen, maar via een authentieke en no-nonsense benadering die van de individuele- en groepscreativiteit een onmisbaar werktuig maakt, bruikbaar in elk aspect van de bedrijfswerking.

De sessies kunnen zowel in het Nederlands, Frans of Engels worden gegeven.

Mo Deckers studeerde bedrijfspsychologie en Toegepaste Economische Wetenschappen. Een ideale combinatie voor haar loopbaan als human resources directeur. Ondertussen is  Mo Deckers samen met haar netwerk van zelfstandige collega’s een begrip in de coaching- en opleidingswereld. Mo Deckers bouwt verder op meer dan 15 jaar ervaring. Een know how die zorgt voor een originele en trefzekere aanpak die resultaat -en mensgericht is en ook plaats maakt voor creatieve oplossingen. 

Uiteindelijk wil iedereen, ook een bedrijf, het antwoord op diezelfde vraag: „Hoe kan men een visie makkelijker omzetten in daadkracht?” Dat is dan ook het startpunt van onze aanpak. 

“It’s not about ideas. It’s about making ideas happen.” – Scott Belsky, co-founder Behance

Ontstressen

Ontstressen met jouw team? 

Doe het grote Humor of creativiteitsspel!